بر اساس گزارش سالانه انجمن جهانی روزنامهها، شمارگان (تیراژ) روزنامه ها در جهان درسال ۲۰۰۶میلادی نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است. گزارش روز سه شنبه انجمن جهانی حاکی است، برغم وجود رقابت شدید بین روزنامههای نوشتاری مجانی و رایانهای، شمارگان روزنامه نوشتاری پولی همچنان در تمامی کشورهای جهان افزایش یافته و درآمد حاصل ازآن نیز رشد داشته است.
بر اساس این گزارش، شمارگان روزنامهها در جهان در سال ۲۰۰۶میلادی با رشد ۲/۳درصدی مواجه بوده که این میزان در پنج سال گذشته از مرز ۹/۴درصد نیز گذشته است. براساس این گزارش تنها در آمریکایی شمالی شمارگان روزنامهها با کاهش همراه بوده است.
"تیموسی بالدینگ" رییس این انجمن جهانی بر این عقیده است که برغم حضور روزنامههای نوشتاری مجانی و رایانهای درعرصه اطلاع رسانی، همچنان روزنامههای نوشتاری در نظر مردم از ارجحیت خاصی برخوردارند.
به گفته وی در زمان حاضر ۸درصد از روزنامههای منتشر شده درسطح جهان به صورت مجانی توزیع میشوند که این میزان در سال گذشته با رشد ۵۵درصدی مواجه بوده اند.
به گزارش این انجمن جهانی، ۵۱۵میلیون نفر درسطح جهان روزانه، روزنامه می خرند این درحالی است که میزان خریداران روزنامه در سال ۲۰۰۲میلادی به ۴۸۸میلیون نفر بالغ میشد. براساس گزارش این موسسه جهانی، تعداد روزنامه خوانان در جهان به ۱/۴ میلیارد نفربالغ میشود.
شهروندان ژاپنی جزو اولین روزنامه خوانان در جهان هستند، به گونه ای که دراین کشور به ازای هر یکهزارنفر جمعیت بزرگسال، ۶۳۱نسخه روزنامه به فروش میرسد.
این مقیاس درکشور نروژ ۶۰۱نسخه روزنامه، کلمبیا ۵۸۸نسخه روزنامه ، فنلاند ۵۱۵نسخه روزنامه و سوئد ۴۶۶نسخه روزنامه است که در رتبههای بعدی روزنامه خوانان جهان قرار دارند.
چین با فروش ۹۸/۷میلیون نسخه روزنامه در روز، بیشترین میزان فروش جهانی را دارد و پس از آن هند با ۸۸/۹میلیون نسخه روزنامه، ژاپن با ۶۹/۱میلیون نسخه روزنامه، آلمان با ۲۱/۱میلیون نسخه روزنامه قرار گرفته اند.
درآمد حاصله از تبلیغات روزنامهها درسطح جهان درسال گذشته میلادی ۳/۶۱درصد نسبت به سال ۲۰۰۶میلادی رشد داشته است.